Author Topic: Ragdoll still bugged (?)  (Read 826 times)

RickyB

  • Posts: 585
ISSUE
A ragdoll floating above track. 

DESCRIPTION
A ragdoll that is frozen in the air above the track after crashing. It's not visible from all angles. When the camera angle changes, it disappears from screen, moving camera angle back, it appears again. Haven't seen more than one at the same time.

SCREENSHOT/VIDEO
« Last Edit: July 07, 2017, 03:28:58 PM by Janne Suur-Näkki »

Janne Suur-Näkki

  • *
  • *
  • Posts: 1490
Now that's a weird one :) Hmm it looks like it might have spawned to the origo for some peculiar reason. Maybe it fell through the scene?
INTEL i7-4790K @ 4.8GHZ || EKWB WATER COOLING || NVIDIA TITAN BLACK || GIGABYTE G1.SNIPER Z97 || NEXUS RX-8500 || 16GB CORSAIR VENGEANCE || 500GB SAMSUNG 850 EVO SSD || 4TB HDD || ASUS PROART PA279Q || ASUS PROART PA248Q || 3DCONNEXION SPACEPILOT PRO || NI KOMPLETE AUDIO 6 || WINDOWS 8.1 PRO

RickyB

  • Posts: 585
On crash canyon it happens almost almost every time I think, not sure about other tracks. Will test some :)

Daystar

  • Posts: 2256
Had this happen on The Very Ends "Elevated 8" track before. previous build mind you.



RickyB

  • Posts: 585
Also - the ragdoll does not make any sounds anymore. Usually there were contact sounds and something like "urgh", " argh", "ouch" and the like. Now he is so mute.  ???
« Last Edit: July 21, 2017, 05:14:48 PM by RickyB »

Spaceface

  • Posts: 30
For me the ragdoll geometry falls apart when stuck in the air.  http://imgur.com/a/3ZHgu
Computer Specs:
OS: Windows 10 pro
CPU: 3570K @ 4.4 Ghz
GPU: Gigabyte G1 1070
RAM: TEAM DDR3 16GB 2400 Mhz
SOUND: Soundblaster Z
MOBO: ASROCK Z77 EXTREME 4
SSD 1: OS on OCZ-VERTEX3 120 Gb
SSD 2: Games on MUSHKIN 480 Gb
PSU: Seasonic SSR-650RM

St. Jimmy

  • *
  • *
  • Posts: 1214
« Last Edit: October 06, 2017, 03:23:50 PM by St. Jimmy »
Join WreckFest Discord!

Contribute to the WreckFest wiki!


i7 2600K @ 4,7GHz
GTX 1070 8GB
16GB CL9 2133 MHz
750W PSU
Win7 Ultimate 64-bit
Fanatec CSR