Author Topic: WRECKFEST screenshot contest!  (Read 541 times)

Kompressor

  • Posts: 28
I think that the contest is a great opportunity to point out again an old problem. Thanks!  ;D
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1330539857
i7 4790k; G1 Sniper Z97; R9 290; RAM 16Gb; Seasonic 850 Gold; Xonar Essence ST; Win10; Game on HDD.


Kompressor

  • Posts: 28
For now it lasts about a year and a half, I think. It can be drivers indeed. I just wonder is there any cooperation between the game developer and a hardware manufacturer existing? Haven't seen any statements except "We have a possible fix but it still needs testing, stay tuned" from Janne more than a year ago. Was rectifying delayed because the game is not out yet? It feels more like - if users remain silent, all will remain silent. FXAA doesn't add to the image quality in my opinion. Cheers! :)
i7 4790k; G1 Sniper Z97; R9 290; RAM 16Gb; Seasonic 850 Gold; Xonar Essence ST; Win10; Game on HDD.

Purple44

  • *
  • Posts: 8312
I would think Bugbear would want this issue fix by final release day.

If MSAA still an issue for AMD cards, it going be brought up in reviews I think.

I still have not heard if this a problem with all AMD video cards. Or do some computers don't have this issue with their AMD card, but same AMD card in another computer has MSAA issue?

If it depends on which computer an AMD card is in, if MSAA issue show up, then maybe the problem not with AMD drivers. If MSAA issue is showing up with all AMD video cards or just certain series AMD cards, then it more likely be a driver problem.

So is there anybody out there with an AMD video card that work just fine with MSAA enabled?

Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

Kompressor

  • Posts: 28
I guess we can add one RX480 to the list.  :D First comment on the contest on Steam.
i7 4790k; G1 Sniper Z97; R9 290; RAM 16Gb; Seasonic 850 Gold; Xonar Essence ST; Win10; Game on HDD.

Heddly

  • *
  • Posts: 660
MSAA is still bugged on my Radeon R9 200 4gb video card.

I also tested the Motion Blur and it seems there is no effect. My video is 720p. You may want to enlarge it.

This is the first time I have tested motion blur in the game. I have not seen this reported before, that is why I am posting.