Author Topic: Cant start Dedicated Server / steam_api.dll error  (Read 236 times)

Der Kroi

  • Posts: 4

Hello, I can not create a dedicated server on Wreckfest. A steam_api.dll DLL error.
I have tried several web solution like install steam_api.dll in System32 / SysWOW64 / Wreckfest folder but nothing works.
I tried on 2 PC and error is the same. Game works perfectly, only dedicated server does not work :'(
These same pc can host a server Arma 3 (which also works with steam) without any problem for over 2 years. I have already hosted server Zomboï and Boogaloo, all running by steam and I have no problem.

Hoping to have a quick answer :]

And thx for this game <3
« Last Edit: June 24, 2018, 12:56:56 PM by Der Kroi »
Gaming :
Windows 7 SP1
i5 6600K @4.5Ghz
980 4Go MSI
DDR4 16go Ballistix
SSD EVO PRO 256Go Samsung

Server:
Windows 7 SP1
i3 4130 @3.4Ghz
DDR3 8go Ballistix
RE4 500go Western Digital

sam223

  • *
  • Posts: 3283
Tried verify steam cache?
Dell U2515H 25",  i5-4690k @4.0ghz, 16gb ram, MSI GTX 1060 6GB, 120/500gb SSD, 1tb HHD, win 7, G25/Logitech pad

Online Bangers:Wreckfest - https://goo.gl/AjDHU2

Der Kroi

  • Posts: 4
yes :/
Gaming :
Windows 7 SP1
i5 6600K @4.5Ghz
980 4Go MSI
DDR4 16go Ballistix
SSD EVO PRO 256Go Samsung

Server:
Windows 7 SP1
i3 4130 @3.4Ghz
DDR3 8go Ballistix
RE4 500go Western Digital

Purple44

  • *
  • Posts: 8438
Sorry no easy answer, back in 2015 Finsku ran into this problem, give this thread a read:

http://community.bugbeargames.com/index.php/topic,7974.0.html

This the only thread I found about someone having this problem in Bugbear and Steam forum. Did find this thread, but not the same Steam dll having a problem. Was an anti-virus program causing the problem:

https://steamcommunity.com/app/228380/discussions/0/1697167355225764457/#c1697167803859325993
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel