Author Topic: Who hosting NCG and which LAN Bridger you using today?  (Read 13942 times)

Purple44

  • *
  • Posts: 8491
I'm starting this thread, so a NCG host can post here when they got a host up and want players to join.

Be sure to post what LAN Bridger server host room you using.

I have a NCG host up right now and using:

EU: http://www.lanbridger.com/n/gc17FfPW
Hosted By: Pettingson
Password: NCG


Remember if host is in a race or derby, you will not see host in a LAN search, so do the 5 min rule and keep refreshing the LAN search for 5 mins.
« Last Edit: July 10, 2014, 01:14:14 AM by Purple44 »
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

Purple44

  • *
  • Posts: 8491
Can someone put up a host using Pettingson room?

EU: http://www.lanbridger.com/n/gc17FfPW
Hosted By: Pettingson
Password: NCG

I need to do a test:

http://community.bugbeargames.com/index.php/topic,5509.0.html

Edit: Keen put up a host and we got to do some testing. :)
« Last Edit: July 08, 2014, 02:49:55 PM by Purple44 »
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

TheRedBaron

  • *
  • Posts: 14
Host online at Pettingson now for EU players

skarj

  • Posts: 5
Will host at Pettinson tommorow @18:00 German time if there isn`t already a lobby

Purple44

  • *
  • Posts: 8491
I have a host up right now and using:

EU: http://www.lanbridger.com/n/gc17FfPW
Hosted By: Pettingson
Password: NCG
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

Purple44

  • *
  • Posts: 8491
splatterface, a US host, is doing hosting duty now. I get 124 PING to his host. :)



EU: http://www.lanbridger.com/n/gc17FfPW
Hosted By: Pettingson
Password: NCG
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

Abla

  • Posts: 12
No quarantees of network speed, but I'm hosting right now, I just want someone to join and test it with me

http://www.lanbridger.com/n/qlipTQh3

PS: NCG

Purple44

  • *
  • Posts: 8491
No quarantees of network speed, but I'm hosting right now, I just want someone to join and test it with me

http://www.lanbridger.com/n/qlipTQh3

PS: NCG

Was unable to make connection to this LAN Bridge room:

http://www.lanbridger.com/n/qlipTQh3]http://www.lanbridger.com/n/qlipTQh3

You did forward port 40001? and read Pettingson post about setting up a LAN Bridger host?
« Last Edit: July 09, 2014, 11:44:01 AM by Purple44 »
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

Aerotactics

  • *
  • Posts: 744
I have my bridge completely working now, up to Pettingson's status. Enjoy!

Blackjack407

  • Posts: 3
How are you guess using LAN bridger? I can't get the server to show up in NCG, and I was refreshing it for atleast 5 minutes.

Purple44

  • *
  • Posts: 8491
Think there some confusion with this thread, I change the title. This is for when you are in a LAN Bridger room and have started NCG, gone Mutliplayer option and created a NCG host and you want players to join your NCG host.

But you also need to post which LAN Bridger server you are using, so players know which LAN Bridge room they need to join:



Once in a the correct LAN Bridger server room and say I said I have a NCG host up, player can start NCG>Multiplayer and do a LAN search for my host. Hopefully I'm in the lobby when you do your search so my host show up in NCG host list. If I'm in the middle of a race, you may have to refresh host list say every 10 seconds or so. If try for 5 mins and don't see any host listed, maybe person not hosting any more.



We also have a group chat you can visit and ask if anybody got a host up:

http://steamcommunity.com/groups/NCG423

Click " Enter chat room " on right side of web page.

******************************************

I think Abla post should of gone hear> Lan Multiplayer Public Bridges List, since it look like Abla wanted to test a new LAN Bridger server.
« Last Edit: July 19, 2014, 02:07:16 AM by Purple44 »
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

paulp146

  • Posts: 25
Very nice, just had my first online race with real players, it's 100 times better than racing with the Ai.  :)
« Last Edit: July 09, 2014, 06:35:54 PM by paulp146 »
ZX-Spectrum : 16k High speed Memory : CPU 3.5 MHz : Screen res 256×192 pixels : Modem 56k : High speed Casette tape.

skarj

  • Posts: 5
Hosting @ Pettingson right now.

If someone is coming til 9pm if not just til 6.30 i guess

skarj

  • Posts: 5
was nice driving, but since today my ncg crashed 2 times (never before)  so it  makes no sense hosting further today.


edit: sorry for the inconvenience ;)
« Last Edit: July 09, 2014, 08:10:33 PM by skarj »

Abla

  • Posts: 12
Does anyone know why I'm getting this strange error, even tho everyone else is connecting just fine?

http://grab.by/yrEm