Author Topic: Fatal Error message 'Cant get bbUpgrade'  (Read 71 times)

78MagnumGuy

  • Posts: 18
So, this message keeps popping up & crashing the game whenever I hit 'Upgrade' in the Garage? It just randomly started throwing this error. I had no issues whatsoever when I was playing the past days & today. I haven't changed any settings or messed with the files. I've re-installed the game multiple times, without avail. My Cars, Paint Shop, Market & Tune works fine. Races work fine. I've tried switching cars, too.. still the same issue.

Any ideas?
« Last Edit: June 18, 2018, 01:47:55 AM by 78MagnumGuy »
HP ProBook 470 G1,  i7-4702MQ @2.20GHz, 8GB Ram, Intel HD Graphics 4600 & AMD Radeon HD 8750M, Win7 Professional x64, Xbox One Controller

78MagnumGuy

  • Posts: 18
Quick update..

upon restarting the game, varying amounts of cars have lost their textures and appear pink in races. v.v
HP ProBook 470 G1,  i7-4702MQ @2.20GHz, 8GB Ram, Intel HD Graphics 4600 & AMD Radeon HD 8750M, Win7 Professional x64, Xbox One Controller

Purple44

  • *
  • Posts: 7997
Look like you running a laptop, did you lose your Wreckfest profile, so Wreckfest will use your Radeon HD 8750M?

MY PRIMARY DISPLAY ADAPTER IS NOT DETECTED BY THE GAME!
Most likely you need to create a profile for the game in the display adapter settings and make sure the profile is set to use the primary display adapter. If you're using NVIDIA Optimus, create a new profile in the NVIDIA Control Panel under 3D Settings/Manage 3D Settings for the game, and make sure that 'High-Performance NVIDIA processor' is selected as the preferred graphics processor in Program Settings. For AMD users, the process is pretty much the same. Furthermore, if your laptop has an on-board switch for selecting between Stamina and Speed modes, make sure that Speed is selected; the primary displayer adapter is available only in the Speed mode.
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

78MagnumGuy

  • Posts: 18
Well, I don't know why that would be an issue out of a sudden though? It is running the game on the Radeon however. I'm still confused about that error message though. I can't upgrade any of my cars, which is hindering my progress. The pink no-texture cars are just an addition to the main issue I have, however not a main concern ><
HP ProBook 470 G1,  i7-4702MQ @2.20GHz, 8GB Ram, Intel HD Graphics 4600 & AMD Radeon HD 8750M, Win7 Professional x64, Xbox One Controller

Purple44

  • *
  • Posts: 7997
Well, I don't know why that would be an issue out of a sudden though? It is running the game on the Radeon however. I'm still confused about that error message though. I can't upgrade any of my cars, which is hindering my progress. The pink no-texture cars are just an addition to the main issue I have, however not a main concern ><

Pink texture, mean missing textutre file.

Try verifying your Wreckfest files:

Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

78MagnumGuy

  • Posts: 18
Well, my textures are back atleast.. still can't progress in the game due to that error.
HP ProBook 470 G1,  i7-4702MQ @2.20GHz, 8GB Ram, Intel HD Graphics 4600 & AMD Radeon HD 8750M, Win7 Professional x64, Xbox One Controller