Author Topic: How To Setup A Dedicated Server or Servers  (Read 15239 times)

Facial_Burns

  • *
  • *
  • *
  • Posts: 412
In the console type tracks and it will list all the names including the name for the mod tracks
My steam group where u can always find some friends on NCG
http://steamcommunity.com/groups/WRCserver
My NCG discord server
https://discord.gg/010U99akJwUY82yjk

Basic pc specs:
16gb ram
Amd athlon FX 8350 8 core
nividia gtx 970
gigabte motherboard
3tb hdd
windows 8.1 pro

St. Jimmy

  • *
  • *
  • Posts: 1122
For some reason I can't get server to launch with mods. Anyone know why? Even trying the example mod didn't work..

# Mod folder names in a comma separated list
mods=example


Isn't that right?
Join WreckFest Discord!

Contribute to the WreckFest wiki!


i7 2600K @ 4,7GHz
GTX 1070 8GB
16GB CL9 2133 MHz
750W PSU
Win7 Ultimate 64-bit
Fanatec CSR

Purple44

  • *
  • Posts: 6722
For some reason I can't get server to launch with mods. Anyone know why? Even trying the example mod didn't work..

# Mod folder names in a comma separated list
mods=example


Isn't that right?



Jimmy, give this thread a read:

Running dedicated server with Workshop mods?
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500, 8GB, Nvidia 660 960, SB Recon, Win 10 or Win7 64bit, DFGT Wheel

St. Jimmy

  • *
  • *
  • Posts: 1122
Jimmy, give this thread a read:

Running dedicated server with Workshop mods?

Dam there's nothing in there to help me. Well that at least confirm I'm doing it right but it just doesn't work...
I can't even run without Workshop mods. Even using the example car fails. The server never get any mods and is always without mod, no matter what there is after "mods=" parameter.

I've tried both in manual config and with WreckFest Server Manager app without any luck :(
Join WreckFest Discord!

Contribute to the WreckFest wiki!


i7 2600K @ 4,7GHz
GTX 1070 8GB
16GB CL9 2133 MHz
750W PSU
Win7 Ultimate 64-bit
Fanatec CSR

Purple44

  • *
  • Posts: 6722
Doing this, mods=688649575  did not load the correct mod?

I'm thinking you can't run a mod unless it been uploaded to the Steam Workshop.

Server software I think does not know to look at the \mods folder.
« Last Edit: August 29, 2016, 04:24:53 PM by Purple44 »
Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500, 8GB, Nvidia 660 960, SB Recon, Win 10 or Win7 64bit, DFGT Wheel

St. Jimmy

  • *
  • *
  • Posts: 1122
Doing this, mods=688649575  did not load the correct mod?

I'm thinking you can't run a mod unless it been uploaded to the Steam Workshop.

Server software I think does not know to look at the \mods folder.

Oh it's that way? I thought it was other way around.

But still it doesn't launch with a mod when doing that... No mods loaded at all because I can only get in to the server without any mods.


// Oh hmmm now I got it. There was something likely conflicting with this guide I made http://community.bugbeargames.com/index.php/topic,7798.msg85010.html#msg85010 I guess it's the server 2 folder or something. Need to investigate it later.

///Too bad WreckFest Server Manager doesn't like launch mods :(
« Last Edit: August 29, 2016, 05:00:33 PM by St. Jimmy »
Join WreckFest Discord!

Contribute to the WreckFest wiki!


i7 2600K @ 4,7GHz
GTX 1070 8GB
16GB CL9 2133 MHz
750W PSU
Win7 Ultimate 64-bit
Fanatec CSR

CFodder

  • Posts: 124
Have added in the latest tracks, unsure what the 'proper' names for forest7 and forest7b are though.

Janne Suur-Näkki

  • *
  • *
  • Posts: 1247
Forest7 = Mixed 3, Route 2 and forest7b = Mixed 3, Route 2 Reverse.
INTEL i7-4790K @ 4.8GHZ || EKWB WATER COOLING || NVIDIA TITAN BLACK || GIGABYTE G1.SNIPER Z97 || NEXUS RX-8500 || 16GB CORSAIR VENGEANCE || 500GB SAMSUNG 850 EVO SSD || 4TB HDD || ASUS PROART PA279Q || ASUS PROART PA248Q || 3DCONNEXION SPACEPILOT PRO || NI KOMPLETE AUDIO 6 || WINDOWS 8.1 PRO

CFodder

  • Posts: 124
Thanks Janne :)

Janne Suur-Näkki

  • *
  • *
  • Posts: 1247
Sorry! Not sure what I was thinking this morning, but of course forest7 = Mixed 3 Route 1 and forest 7b = Mixed 3 Route 2. The reverse routes are the same but with _rev tag at the end.
INTEL i7-4790K @ 4.8GHZ || EKWB WATER COOLING || NVIDIA TITAN BLACK || GIGABYTE G1.SNIPER Z97 || NEXUS RX-8500 || 16GB CORSAIR VENGEANCE || 500GB SAMSUNG 850 EVO SSD || 4TB HDD || ASUS PROART PA279Q || ASUS PROART PA248Q || 3DCONNEXION SPACEPILOT PRO || NI KOMPLETE AUDIO 6 || WINDOWS 8.1 PRO