Author Topic: Mod Development Screenshots  (Read 186464 times)

The Very End

  • *
  • *
  • Posts: 2418
Thanks!
I'v tried all, from 60 Mbps to 130, it allways get's as bad as that :C It's encoded in MP4, but have also tried format such as the h... hmm h268 something, but with same results.
Edit: Does that mean I must take it down to 6mbps or hows the conversion rate? I shot my clips in original resolution, which is the typical 1920 x 1080.
Edit2: Means 51Mbps I guess; but would that explain the utter pixellated mess?
« Last Edit: April 08, 2018, 09:53:56 PM by The Very End »

Daystar

  • Posts: 2638
So, after another day of work this is the current state of Aremark:


Sorry for the quality, but Youtube is absolute ass. Regardless of bitrate or encoding settings it get's all messed up.. If anyone got pro tips for that I would be thankfull!

Oh I cant wait for this one! glad we can free roam on your maps  :) sux that Bugbear made it so that we cannot go to far out of the track  ???

baba0rum

  • Posts: 3
Working on this


The Very End

  • *
  • *
  • Posts: 2418
Saw your Youtube video about it - looks sick :D

Daystar

  • Posts: 2638
Can I get a youtube link of that please?! and that car looks really wicked cool! great job so far baba0rum!

baba0rum

  • Posts: 3
Can I get a youtube link of that please?! and that car looks really wicked cool! great job so far baba0rum!


Saw your Youtube video about it - looks sick :D

right here,

i will upload a beta in few hours, i need to fix engine sound on stock engine, fix lod1 lod0 (copy of current lod0 body with interior)

Does anyone know how to correctly create new parts and add lights ? I tried a brakelight but it stays on

sam223

  • *
  • Posts: 3240
Can I get a youtube link of that please?! and that car looks really wicked cool! great job so far baba0rum!


Saw your Youtube video about it - looks sick :D

right here,

i will upload a beta in few hours, i need to fix engine sound on stock engine, fix lod1 lod0 (copy of current lod0 body with interior)

Does anyone know how to correctly create new parts and add lights ? I tried a brakelight but it stays on

Name each part #partX (x=0-128 e.g hood#part0,hood#part1 etc)
Then use a the 'install/uninstall visual parts' section of the part file to add the part. e.g hood_0
Max 128 per car.

For multiples of 1 part you only need to install a part:
install=hood_0 in hood0.vhod
install=hood_1 in hood1.vhod
install=hood_2 uninstall=grille_0 in hood2.vhod

etc

Every part also needs a .panl file in /panels. But you only need 1 .panl file per group e.g hood.panl.
« Last Edit: April 09, 2018, 09:56:24 PM by sam223 »
Dell U2515H 25",  i5-4690k @4.0ghz, 16gb ram, MSI GTX 1060 6GB, 120/500gb SSD, 1tb HHD, win 7, G25/Logitech pad

Online Bangers:Wreckfest - https://goo.gl/AjDHU2

baba0rum

  • Posts: 3
Ok thanks i will give a shot. I also need to fix the hoods uv that i broke since the gta5 import lol.

update: download link in the video description
« Last Edit: April 10, 2018, 02:29:34 AM by baba0rum »

Crash77

  • Posts: 21
Will you upload it to the steam workshop?

Andy Rotten

  • Posts: 68
Ok thanks i will give a shot. I also need to fix the hoods uv that i broke since the gta5 import lol.

update: download link in the video description



not working can't buy it
« Last Edit: April 11, 2018, 06:36:51 AM by Andy Rotten »
i7 7700
16gb ram
GTX 1060 6gb
SDD 256gb
Graphics ultra quality

Andy Rotten

  • Posts: 68
Ok thanks i will give a shot. I also need to fix the hoods uv that i broke since the gta5 import lol.

update: download link in the video description



looks so great but aren't working and can't buy it, has a lot of pink textures and no wheels.
i7 7700
16gb ram
GTX 1060 6gb
SDD 256gb
Graphics ultra quality

The Very End

  • *
  • *
  • Posts: 2418

Just got to fix a few other issues at the mod first, then release. Couple of days top.

Daystar

  • Posts: 2638
Attention Bugbear Please hire this guy!                             Looks really cool Tor! I am excited to try this one!


Purple44

  • *
  • Posts: 8352
Got a new track done for the GoKart Raceway Plus mod. I use this track design suggested by Technopath using the Tarmac 3 track:





Thinking doing a fig8 version for my Fig8 track mod. Something like this:

Flatout Joint, where the mods were.

i5 2500 i7 8700, 16GB, Nvidia 660 960 1060 6GB, Win 10 64bit, DFGT Wheel

Caley19

  • Posts: 219
Uhmm.. just tried my WIP custom career series mod with latest march update... looks like there has been changed more things than I expected  :P

before u look on the pictures showing some of the bugs, here is the list of some features that can be a reason why there are these bugs:
- custom ai names
- custom ai sets with custom car sets
- custom weathers
- custom series shedule, points and custom rewards..
(also sorry for bad screenshots quality - my potato couldn't handle more than that)


AI drivers decided to make their own team race  :P



No idea why we started high in the sky + we kind of broke the speed of sound on the second pic  8)



Another - in this case - more intense AI drivers' team race  :D WHITE vs BLUE! (me in the orange one)



and btw, this is how my mod's career series should look like after release (from pics and names you can image what these races are about):
Also known as John Blackhills.