Author Topic: Random game crash in the middle of an online race  (Read 267 times)

Devin

  • *
  • Posts: 326
Hello! I've just hosted a non-dedicated server to race on. I was racing fine with up to 5 people, nothing weird happened.

Then, after two races on Sandpit 3 Route 1, suddenly a chat message appeared - a player left. 2-3 frames later everyone's game crashed. The server and the clients.
I had two PCs here that were involved, one was mine (host) and one was just racing on that server.

No error, simply a crash. I probably know nothing relevant that can't be seen on the following screenshots:
My PC, the host:



One of the clients:


The client stopped maybe two frames after the server, but that could've been related to monitor lag (120Hz screen vs very slow and laggy 60Hz office screen).
Unfortunately I didn't record it, but it's literally just a regular race that suddenly just stopped. Nothing else to say about this. It's just weird how every single game crashed, so it couldn't have been a random screwup, but rather a common cause for everyone.

Anyway, I hope that helps finding and fixing this bug.

This was attached to the "Wreckfest_x64.exe stopped working" message:

Code: [Select]
Problemsignatur:
  Problemereignisname: APPCRASH
  Anwendungsname: Wreckfest_x64.exe
  Anwendungsversion: 0.0.0.0
  Anwendungszeitstempel: 585d2767
  Fehlermodulname: Wreckfest_x64.exe
  Fehlermodulversion: 0.0.0.0
  Fehlermodulzeitstempel: 585d2767
  Ausnahmecode: c0000005
  Ausnahmeoffset: 000000000019fc86
  Betriebsystemversion: 6.1.7601.2.1.0.256.1
  Gebietsschema-ID: 1031
  Zusatzinformation 1: f3ed
  Zusatzinformation 2: f3ed8d54dc87a977ea30884825209fb8
  Zusatzinformation 3: bfc4
  Zusatzinformation 4: bfc462075acac669ce95482f3693939f

Everything here is completely identical to the error on the client PC, even the time code. Literally no difference. Except for OS version. Sorry for it being german, hope that is no problem :P


Janne Suur-Näkki

  • *
  • *
  • Posts: 1429
Have you guys been experiencing something like this regularly?
INTEL i7-4790K @ 4.8GHZ || EKWB WATER COOLING || NVIDIA TITAN BLACK || GIGABYTE G1.SNIPER Z97 || NEXUS RX-8500 || 16GB CORSAIR VENGEANCE || 500GB SAMSUNG 850 EVO SSD || 4TB HDD || ASUS PROART PA279Q || ASUS PROART PA248Q || 3DCONNEXION SPACEPILOT PRO || NI KOMPLETE AUDIO 6 || WINDOWS 8.1 PRO

Devin

  • *
  • Posts: 326
I think it just happened this once so far, but I haven't had much time for playing much recently. Will start playing again today, so I'll let you know if it happens again