Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Modding / Re: Car loses health when it shouldn't
« Last post by St. Jimmy on Today at 05:50:50 PM »
Will be fixed in the next update.
I only now realized I had this posted on Modding section and not Bug Report where I though I posted it or was this moved? :P Was wondering where the topic had gone...
Great to hear!
2
Support / Re: Online multiplayer issue with School Bus
« Last post by M700N on Today at 03:49:38 PM »
OMG I am such an idiot. That is completely my fault. Thank you. I did have special vehicles disabled. Thank you
3
Support / Re: Online multiplayer issue with School Bus
« Last post by Janne Suur-Näkki on Today at 03:41:09 PM »
Either special vehicles are disabled on the server or the server otherwise has limitations on which vehicles you can use.

See the server info in the server browser or in the lobby.
4
Support / Online multiplayer issue with School Bus
« Last post by M700N on Today at 03:32:02 PM »
Hi all,

When I try to make an online race using the School Bus, I get the message "Wrong Car Model" when I hover over Start. Why is this?
5
Support / Re: Low framerate Motorcity Circuit
« Last post by marco1982 on Today at 03:18:53 PM »
Great thanks  ;)
If it can be useful, I can make a video in that circuit.
6
Support / Re: Low framerate Motorcity Circuit
« Last post by Janne Suur-Näkki on Today at 03:08:02 PM »
In the current public release build,, some of the tracks are more taxing than others but further optimization work is being done.
7
Support / Low framerate Motorcity Circuit
« Last post by marco1982 on Today at 03:06:20 PM »
Hello everyone, I apologize for my English (google translate), on my system at medium settings with high effects, I can keep the game stable at 60 fps in any situation.
I only have problems with the Motorcity Circuit, 40 - 45 fps on the finish line.
I noticed that there is a lot of stuff on screen at that point (paddock, etc ...), it's the fault of the right one?
Even if the settings do not change anything, the framerate is not as good as in other circuits.
It also happens to me if I'm alone, not just leaving with all the other cars.
Could you optimize it with a future patch? Thank you.

AMD FX8350
RX 580
8 GR RAM DDR3
SSD Crucial MX
8
Mod Share / Re: New Aldershot Raceway for Wreckfest
« Last post by sam223 on Today at 02:50:50 PM »
Quality track Dalags, first time for me using it last night in a race meeting.
Some screens me and others took.









9
Modding / Re: Car loses health when it shouldn't
« Last post by Janne Suur-Näkki on Today at 02:11:56 PM »
Will be fixed in the next update.
10
Support / Re: In game fps 5
« Last post by Janne Suur-Näkki on Today at 01:26:00 PM »
Also, make sure your video cars is plugged in the correct (16x) PCIe slot.

What kind of framerates are you getting in other games (which)?
Pages: [1] 2 3 ... 10