Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Bug Reports / Re: Fatal Error at launch
« Last post by Conte Zero on Today at 03:30:43 PM »
Don't try to use Windows search, just go in the location straight as was guided.
Save files are in C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<insert_your_id>\228380\local\wreckfest
Of course if you've actually installed Steam on other drive/place it's there. Steam location isn't necessary the same as where the game is located if you use different install folders for games.
Found it, and I also tried Purple's suggestione about playerinventory, but no good, still crashing at launch...


2
Mod Share / Re: Suicide Sandpit 1 Track Pack+
« Last post by Purple44 on Today at 01:23:45 PM »
Now that final version of Wreckfest has been release, I can now start working on getting my Suicide track pack working again and add a new track or 2.  :D

Like this Suicide 2 loop track using MarcellusW's large Bugbear icon objects to mark the turn abouts:



3
Bug Reports / Re: Fatal Error at launch
« Last post by St. Jimmy on Today at 11:30:20 AM »
Don't try to use Windows search, just go in the location straight as was guided.
Save files are in C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<insert_your_id>\228380\local\wreckfest
Of course if you've actually installed Steam on other drive/place it's there. Steam location isn't necessary the same as where the game is located if you use different install folders for games.
4
Bug Reports / Re: Fatal Error at launch
« Last post by Conte Zero on Today at 11:00:49 AM »
re-downloaded, again.
Windows search can't find any of those names, Purple: no cars5, no playerinventory, so I can't locate the correct folder.
What the hell is going on?
Game still dead, about to give up and pass on something that works.. I'm fed up.
5
Bug Reports / Re: Fatal Error at launch
« Last post by Purple44 on Today at 10:17:54 AM »
You did find your \228380\local\wreckfest folder on the hard drive where Steam is installed?

This where you will find the career, cars5 and playerinventory2 files.

6
Bug Reports / Re: Fatal Error at launch
« Last post by Conte Zero on Today at 09:19:43 AM »
Thank you Purple and Jimmy
will give it a try. Only thing I can't understand is how a freshly installed game can create this problem. Duh.

@Purple I can'r remember anything about the last period I used Wreckfest; no purchases nor customizations. I don't even remeber the cars in my garage, sorry.

But I just tried to follow your tutorial, and tere's no .usli file on my PC. Nothing.
I am stuck, again. I can try to uninstall game and re-download it for the third time, but I don't know what will change.
7
Multiplayer / Re: BC Bangers!
« Last post by Mopower on Today at 07:36:45 AM »
Few of us Vets on again tonight. Come check it out, let's race!
8
Bug Reports / Re: Fatal Error at launch
« Last post by Purple44 on Today at 02:52:32 AM »
I took a look at the /06_american car folder and there no spoiler_rear_0.vhcl files. There:

spoiler_rear_c_0.vhcl
spoiler_rear_l_0.vhcl
spoiler_rear_r_0.vhcl


Zero, you remember buying or swapping spoiler for the RoadSlayer GT? Did you just recently unlock the RoadSlayer GT doing career mode?

Might try this for a test, go here: c:\Program Files\Steam\userdata\[User ID]\228380\local\wreckfest

and rename this file: playerinventory2.usli  to playerinventory2-test.usli


See if error go away. If this works, you going have upgrade you cars again and may have to re-buy parts. Could use the Free Market mod to re-buy parts if needed, then disable mod.

Here thread with same issue, but no fix found: http://community.bugbeargames.com/index.php/topic,11503.0.html


Is there a problem with unlocking the RoadSlayer GT or is there a problem with one the spoiler parts?

I unlock the GT version last week and use it online Saturday, no problem. I did check the visual parts when I got the car, did not change the spoiler RoadSlayer GT came with.
9
Support / T150 not working?
« Last post by Isaiahhaase on September 18, 2018, 10:36:14 PM »
Trying to get my t150 steering wheel to work but it won’t any ideas on how to make it work?
10
Bug Reports / Re: Fatal Error at launch
« Last post by St. Jimmy on September 18, 2018, 09:39:11 PM »
Could be that the .vsrp file is saying to un/install non-existing file. At least it looks like that in the files. It says to uninstall that file even though it doesn't exist.
Pages: [1] 2 3 ... 10